Convocatoria Treballs de recerca

UNEIX-TE ALS PROTAGONISTES DEL FUTUR!

Es convoca a les escoles i professors de biologia de Catalunya a presentar treballs de recerca o propostes independents dels seus alumnes d’ESO i batxillerat al “The Bio-Pro ‘s Science Meeting”.

BASES I REQUISITS

Els treballs de recerca poden ser de l’any actual o l’anterior o propostes independents desenvolupades específicament per aquesta trobada.

Les propostes independents, poden estar relacionades amb les línies d’investigació presentades pels conferenciants, o qualsevol temàtica relacionada amb la biologia. Les propostes poden tenir una visió científica o social d’aquests temes i no és necessari que tinguin una part experimental. Les propostes, també poden tractar sobre les implicacions de les línies d’investigació presentades pels conferenciants, o la biologia en general en la societat, la seva aplicació a altres àrees de la ciència com ara la biotecnologia, o sobre aspectes relacionats amb la percepció i opinió de la societat sobre aquestes temàtiques científiques.

Els joves amb els millors treballs, seran els protagonistes de les mini conferències que formaran part de la programació de la trobada. També, més enllà de rebre un reconeixement, els guanyadors tindran l’oportunitat de rebre els comentaris o consells dels actuals protagonistes de la ciència de frontera.

Una bona selecció de la resta de treballs que compleixin amb els requisits de la convocatòria i siguin d’interès, formaran part de l’exposició de pòsters científics, i tindran l’oportunitat de defensar els seus treballs davant la comunitat científica.

Els participants hauran d’emplenar el següent formulari amb les seves dades i un resum de la seva proposta, explicant el seu projecte.

FORMULARI DE PARTICIPACIÓ

MOLT IMPORTANT:
Quan envies el resum o “Abstract” del teu treball, automàticament quedes inscrit com assistent al congrés, independentment de què el teu treball sigui seleccionat.

Si et surt el següent missatge:
“Ja estàs registrat amb aquest correu electrònic. Has de “Iniciar Sessió” directament amb el teu usuari i contrasenya. Si no els recordes, utilitza l’enllaç “Va oblidar la seva contrasenya?”. Si entres amb el teu compte d’una Universitat partner utilitza la manera d’accés Universitats”
És perquè ja has creat un compte a l’hora d’inscriure’t.
Intenta en “Usuaris externs Introdueix el teu correu electrònic i la teva contrasenya” fica el mateix correu que vas fer servir per a la inscripció, i clica on diu “No recordes la teva contrasenya” per generar una i accedir a Documentació / Enviament d’arxius i enviar la teva proposta.
https://eventum.upf.edu/event_detail/2365/upload/bcn-biopro-science-meeting.html